Суп-пюре з баклажанів з куркою

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖6
Філе 2 шт
Баклажан 4 шт
Цибуля ріпчаста 1 шт
Вершки 100 мл
Часник 4 зубчики
Бульйон курячий 600 мл
Пармезан тертий 2 ст. л.
Батон 4 скибки
Олія оливкова 2 ч. л.
Олія рослинна для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Філе відварити, охолодити та нарізати на шматочки.

  2. Баклажани запекти, розрізати вздовж та вийняти ложкою м’якоть.

  3. Цибулю та часник почистити, дрібно нарізати та обсмажити.

  4. У бульйон покласти м’якоть баклажанів, цибулю, часник, долити вершки та варити 5 хвилин.

  5. Далі додати сир та змішати все в блендері.

  6. Хліб нарізати кубиками, збризнути оливковою олією та підсушити в духовій шафі.

  7. При подачі в тарілку покласти куряче філе, залити супом, посипати грінками.