час приготування
1 година 15 хвилин
кількість
6персон
|
|
|
2 шт |
|
4 шт |
|
1 шт |
|
100 мл |
|
4 зубчики |
|
600 мл |
|
2 ст. л. |
|
4 скибки |
|
2 ч. л. |
|
для смаження |
Філе відварити, охолодити та нарізати на шматочки.
Баклажани запекти, розрізати вздовж та вийняти ложкою м’якоть.
Цибулю та часник почистити, дрібно нарізати та обсмажити.
У бульйон покласти м’якоть баклажанів, цибулю, часник, долити вершки та варити 5 хвилин.
Далі додати сир та змішати все в блендері.
Хліб нарізати кубиками, збризнути оливковою олією та підсушити в духовій шафі.
При подачі в тарілку покласти куряче філе, залити супом, посипати грінками.